Direct naar de inhoud

ZINDAG – Sunday Assembly | Thuis

Evenement informatie

Datum en Tijd:

Locatie:

Humanistisch Centrum, Groningen

Adres:

W.A. Scholtenstraat 2

Contact

De volgende Zindag gaat over “Thuis”. Meer info binnenkort.

Heb je beelden (foto/video) van jouw associatie met het thema “thuis”? Stuur ze door, en wij verwerken ze (anoniem) in de slides achter de openingsmuziek, of op andere wijze.

Zindag is een zondagsbijeenkomst bedoeld voor mensen die diepgang zoeken in het leven, maar zich niet thuis voelen in een religieuze omgeving. We komen samen om het leven en ons menszijn te vieren, te erkennen dat niemand foutloos is en om elkaar te inspireren een beter mens te zijn.
Iedere Zindag staat een thema centraal dat we op verschillende manieren belichten, bespreken en beleven; met voordrachten, muziek, beeldmateriaal en ruimte voor gesprek.
De Zindag is tevens de officiële Groningse Sunday Assembly. Aan de hand van beeldmateriaal, voordrachten, muziek en uiteraard gesprek, geven we vorm aan dit thema.

De bijeenkomst staat open voor iedereen, dus wees welkom en sluit aan! We sluiten af met koffie/thee en taart. Voel je vrij om ook iets lekkers mee te nemen!

Toegang gratis. Taart meebrengen wordt zeer gewaardeerd!

Aanmelden niet nodig.

N.B: Dit evenement is o.a. georganiseerd door het Humanistisch Verbond Groningen (en dus niet exclusief voor haar leden) Iedereen is welkom! Jong en oud, humanist of niet.