Direct naar de inhoud

Humanistisch Café | Schoon luisteren

Evenement informatie

Datum en Tijd:

Locatie:

Humanistisch Centrum, Groningen

Adres:

W.A. Scholtenstraat 2

Contact

Voor deze editie van het Humanistisch Café hebben we filosofisch practicus Margit Vegter uitgenodigd om het te hebben over ‘Schoon luisteren’.

Over ons
Wij zijn Ivo Hengst, Paul Burrie en Welmer Boiten. We zijn jarenlang actief geweest voor de Jonge Humanisten (de jongerenafdeling van het Humanistisch Verbond). Op een gegeven moment vonden we onszelf te oud om ons Jonge Humanist te noemen, en zodoende hebben we recent die stok overgedragen. Toch hebben we veel mooie momenten beleefd die we een veel breder publiek gunnen. 

Humanisme is een breedgedragen gedachtegoed, en dat zien we de laatste tijd steeds beter terug in het Humanistisch Centrum in Groningen: Een steeds kleurrijkere opkomst van mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. Vrijdenken en zingeving is dan ook van alle tijden, en de verbindende standpunten van het humanisme zijn misschien nog nooit zo actueel geweest als vandaag. Laten we die verbinding dan ook opzoeken.

Het Humanistisch Café is een avondbijeenkomst waarbij we diepgang en gezelligheid combineren. Je bent van harte welkom. Om mee te denken, gezellig mee te kletsen, maar ook om gewoon te kijken of het wat voor je is.

Aanmelden is fijn voor onze inventarisatie: [email protected]
Kosten: Gratis
Aanvang: 20:00 (Inloop vanaf 19:45)