Direct naar de inhoud

Activiteiten

Overview van events

 • Waarom leef ik zo? Hoe kies ik wat bij mij past? En wat betekent vriendschap voor mij? In deze cursus ga je op zoek naar antwoorden.

  Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen
 • Klimaat, milieu en biodiversiteit zijn wereldwijd hot items. Maar hoe staat het er eigenlijk in Groningen voor met de natuur?

  Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen
 • Zindag is een zondagsbijeenkomst bedoeld voor mensen die diepgang zoeken in het leven, maar zich niet thuis voelen in een religieuze omgeving. We komen samen om het leven en ons menszijn te vieren. Lees meer.

  Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen
 • Wandel mee met Humanistisch Verbond Groningen. We gaan wandelen in Natuurplaats Noordsche Veld tussen Norg en Donderen. Parkeren Vanuit Donderen neem je de weg N858. Na passage van de Roderweg, rechts van de weg, ga je na 100 meter linksaf het bospad in naar de parkeerplaats bij het theehuis. (maps) Eindlocatie Na afloop koffie drinken bij […]

  Locatie: Start: Theehuis Natuurplaats Noordsche Veld, Norg
 • Maaike Louwsma bespreekt de grenzen aan de mantelzorg, nu en in de toekomst. Meer informatie volgt Aanmelden via [email protected]: GratisAanvang: 20:00 (Inloop vanaf 19:30)

  Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen
 • In onze zorgen over het klimaat is het belangrijk om hoopvol te blijven. Maar hoe doe je dat? Op deze verdiepingsdag in Groningen helpen we je op weg.

  Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen
 • Wandel mee met Humanistisch Verbond Groningen. We gaan wandelen in Natuurplaats Noordsche Veld tussen Norg en Donderen. Parkeren We starten vanaf café Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen, gelegen aan de Brink. (maps) Eindlocatie Na afloop koffie drinken bij café Hingstman. (maps) Bijzonderheden De afstand van de wandeling is 3 á 4,5 km. Consumpties zijn voor eigen rekening.

  Locatie: Start: Café Hingstman, Zeijen